090720

Godkväll alla!
Just nu sitter jag och tittar på Criminal Minds. Detta är nog ett av mina favorit program, brukar missa det men när man väl ser det, ja ack så spännande det är :)
Har ni något favoritprogram som ni inte gillar att missa?



Imorgon bär det av till Skåne och Helsingborg, åker tidigt eller ja kanske inte så tidigt men ändå, 13.20 går bussen och är framme en timme senare. Har inte bestämt hur länge jag ska stanna så får se när jag saknar sötisen och min katt :)

På onsdag är det dags att väga sig, jag har inga förhoppningar då jag tror jag gått upp snarare än gått ner, har skött mig och undvikit cola och sötsaker till den mån jag kan, tränat bra men tror ändå inte det har hjälpt mig denna veckan. Det återstår väl att se, kommer få väga mig på mammas våg men hoppas inte det blir så stor skillnad.

Vet faktiskt inte vad mer jag ska säga, har nästan packat allt inför resan, endast toalett saker kvar som får vänta tills imorgon. Vet inte heller hur mycket kläder jag kommer behöva så tog nog mer än nödvändigt :)

Får se när jag kan uppdatera där nere men lovar att göra mitt bästa, usch vill verkligen inte lämna min sötis, hatar det fast att jag vet att min familj och vänner vill ses men jag älskar att bara vara hemma. Men men ska göra det bästa av resan och festivalen börjar på torsdag, jag kommer vara där alla dagar :D

Ta hand om er och njut :)

090708 - MJ!

Hej alla, hoppas allt är bra med er.
Detta inlägg kommer jag tillägna Michael Jackson, The King Of Pop.
Har inte skrivit något om honom innan men det var inte på grund av att han inte är min största idol utan det är för att jag inte vet vad jag ska skriva. Jag trodde faktiskt inte det var sant när min mamma skickade sms till mig den morgonen. Jag tänkte, nej inte Michael, han kommer leva för alltid.
Mitt hjärta dör en bit när jag hör folk prata skit om honom, folk som inte ens kände honom och visste väldigt lite om honom. Hur kan man dömma en person utan att ha träffat den? Genom media har många gjort sin uppfattning, han ändrade sig från mörk till vit, han opererade sin näsa m.m, han gjorde illa barn. Visst han var vit de sista åren men kom inte och säg att han gjorde det själv, det finns en sjukdom som gör att ens pigment ändrar sig, detta drabbar mörka personer mer. Dessutom skedde det inte över en natt utan det var en lång process och att han dessutom fick en annan sjukdom som inte gjorde att han tålde soljus.
Och sen att han har opererat sig, OCH?? Hur många gör inte sånt var dag i Hollywood? Efter hans barndom kan jag verkligen förstå honom om han inte var nöjd!
Det med barn, han älskade sin familj och sina barn väldigt mycket och det han var anklagad för blev han dessutom friad från, så varför fortsätta prata om det.
Michael tog emot så mycket skit, han gjorde nästan inga intervjuer och då fick media ta till andra sätt att göra rubriker, dvs skvaller. Stackars, stackars, stackars Michael.
Det finns många orsaker till varför ett hjärta slutar slå och vi kan bara undra hur Michael egentligen hade det, han gick igenom så mycket och jag hoppas folk låter honom vara och att han får Vila I Frid!
Jag har haft honom som idol sen jag var mycket liten, samlat på alla hans cd skivor och han kommer alltid finnas i mitt hjärta. Hans musik kommer leva för alltid och jag ska lära mina barn allt om honom, berätta sanningen för dem.

Min favorit låt som jag alltid lyssnade på när jag var mindre och ledsen är You are not alone . Det måste vara en av hans finaste låtar, han fick mig att känna att jag faktiskt inte var ensam och jag grät mig till sömns många nätter med den låten på. Bara jag hör låten nu så börjar jag gråta, han var en sån ensam människa och ändå gjorde han så mycket åt oss andra så vi inte skulle känna oss ensamma. TACK Michael, för att du fick mig att känna att jag var något värd!

När man såg Michaels dotter på minnesceremonin, då brast jag i gråt. Man ska inte behöva förlora sin pappa i så ung ålder. Man hörde dessutom på henne att han var verkligen en bra pappa, nu tyvärr borta från dem.
Ikväll kommer jag sova med mitt Michael Jackson påslakan, jag hoppas han har fått lugn och ro nu när ingen kan komma med mer skit, bara synd han skulle lämna oss så hastigt och i ung ålder!
Han gav mycket till oss, nu är det vår tid att ge framtiden hans musik!



Vila I Frid Michael Jackson
F. 29 Augusti 1958
D. 25 Juni 2009

090706

Hej alla, har ni en skön måndag? Jag är glad jag inte är ute just nu, det bara vräker ner regn just nu, kanske bra jag var och handlade tidigare :)
Har precis pratat med min mamma angående när jag ska komma hem ett tag, det lutar åt torsdag eftermiddag och stanna till lördag eftermiddag. Har inte varit hemma å ett tag, saknar familjen :( Sötisen jobbar dessutom två jobb så han går iväg vid 13 tiden och kommer runt 00 igen, tråkigt att vara hemma helt ensam.
När man bara gå hemma hela dagarna, undantag då jag tränar på morgonen, så dras jag till sötsaker, känner stort sug mest för att jag inte har något att göra. Tyvärr skulle jag inte kunna hitta på mer heller, men ni som har tips på vad man kan göra, berätta gärna!

Slänger in en dagens idag;


Jeans: Cubus
Tunika: Gina Tricot
Cardigan: H&M
Skor: Kawasaki
Ring:
Cocoo

Tänkte ta och ladda min i-pod med lite batteri så den klarar träningen imorgon, tänk på onsdag är det vägning! Lite spänd inför det då jag inte vet om jag har varit tillräckligt duktig, men jag hoppas på det. Det blir att träna hårt tis, ons och tors innan jag åker och sedan köra på det igen när jag är hemma. Dock har mamma ett gym i huset bredvid, kanske kan dra ner dit eller ta en tur i vackra Jordbodalen :)

Får fördriva tiden med något innan det är dags att laga dagens mat; Korvstorganoff med fullkornsris :)

Hoppas ni har sol hos er och att ni njuter av den, regnar det så kan ni njuta ändå, inget bättre än att sitta inne och lyssna på regnet utanför! :)

090703 - 4 månader!

Hej alla, hur mår ni denna fredagen?
Det är fint väder idag igen och vem vet när det försvinner så man får passa på.
Jag skulle och tränat idag, skulle egentligen varit där nu men jag har verkligen ingen lust idag, vet faktiskt inte varför, sitter här med kläderna på och är redo. Men har tränat 3 dar denna veckan, så tänkte ta imorgon eller söndag med, tänkte att kroppen skulle få vila lite idag.

Idag firar jag och min sötis 4 månader, varav vi har varit sambo 1 månad :) Kan inte förstå hur snabbt tiden går, känns som det var förra veckan vi träffades första gången :P Sötisen ska köpa med sig pizza när han slutar jobba.

Tänkte slänga in en dagens outfit men då jag har bara träningskläder var det inte så lockande, kanske fixar en innan jag ska och handla :)

Slänger in en bild på min lilla katt Gucci :)



Har inte så mycket mer att säga, ska umgås med sötisen lite innan han ska gå iväg.. Sen blir det att duscha och fixa sig innan man cyklar och handlar..

Hoppas ni är ute så mycket som möjligt idag, njut av solen :)

090702

Hej alla! Hoppas ni mår bra idag.

Kan ni tänka er, jag gick faktiskt och tränade idag med!! Kors i taket nästan, nej men har varit där 3 dar nu så känner mig hyfsat duktig, blir en dag imorgon med sen tar jag helg :)

Körde på riktigt hårt idag och svetten den rann kan jag lova er, jag undrar om många drar till stranden istället för gymmet? Vi var nog inte fler än max 7 där idag, vilket jag kan tycka är skönt.

Annars har det inte hänt så mycket idag, gick och bokade tvätt tid precis, på lördag är det dags. Efter all denna träning kan det vara bra att tvätta igenom lite linnen och så, sötisen hade lite att tvätta med :)

Oj jag måste bara berätta vad som hände igår, jag hade precis lagt mig och ropade på min katt Gucci, hon kom inte så tänkte att hon sover nog någonstans. Kollade under vår fåtölj och där var hon ej så bad sötisen kolla lite, men hon var inte någonstans. Kan ni förstå hur rädd jag blev då? Sötisen upptäckte att dörren till uteplatsen var uppe och gissa vem som sprang runder där ute. Jo Gucci.. Suck, vi fick springa som dårar mellan alla våra grannars trädgårdar och inte hjälpte det, hon var så rädd att hon bara sprang. Vid ett tillfälle sprang hon in till en granne och gömde sig under soffan, han försökte locka med skinka men gick ej, TACK för all hjälp. TIll slut sprang hon ut från hans lägenhet och vidare.. Och så efter många om och men så sprang hon in där hon hör hemma. Hon bara låg här inne, usch det var det värsta jag varit med om. Var så rädd att hon skulle springa vidare och aldrig till oss :( Vill inte förlora henne så aldrig att jag ska ha öppet mer så hon kan smita.

Men till något annat, någon som har tips på hur man kan få tillbaka sin motivation med träning osv nu när det är sommar och annat lockar? Det känns mycket som att median i dagens samhälle "tvingar" en till att vilja vara smal, dessutom är det inte så kul att prova kläder och inget passar. Visst tröjor passar bra men inte byxor och då känner man sig bara tjock och dum. Ska det verkligen få vara så? Att man inte kan få vara glad och nöjd med sig själv bara för somliga har fått för sig att alla ska vara smala?

Jag tränade väldigt bra innan, körde 4 pass i veckan och gick ner det jag skulle, men sen gick något fel. Jag kände jag behövde träna 5 pass, ja ibland 6 pass med och gjorde jag inte det så mådde jag dåligt. Även maten gick fel, jag tillät mig att äta gott på lördagar och när lördagen väl kom så tänkte jag att nej ska inte äta för det är inte bra. Dubbelmoral eller vadå? Vardagsmaten med, mådde dåligt bara när jag åt. Som tur var så hade jag folk som fick mig på andra tankar, då min familj bor 1 timme bort så pratade vi över telefon men Jenny var den som fanns där alltid, det är hon jag tränar ihop med och hon som sa ifrån när hon märkte detta.

Men nu känner jag mig bra igen, tränar det jag ska och försöker låta bli godsaker, imorgon blir det pizza fast det inte är lördag. Det är för jag och sötisen firar 4 månader! :D

Jag slänger in en dagens outfit:




Jeans: Cubus
Linne: Gina Tricot
Tröja: Gina Tricot
Skor: Köpta på Dollar i Hudiksvall (samma material som foppatofflorna men dessa är ballerina)
Klocka och ring: Cocoo.se

Det är allt för just nu, lite långt blev det men hoppas ni orkar läsa allt!

Njut av solen, vem vet när regnet kommer ;)

090701

Hej alla, blev inget bloggande igår pga träning sen en tripp till stan. Helt underbart att få umgås med sin sötis utanför lägenheten. Det blev lite glass och shoppande. Sedan handlades det på netto på hemvägen. På bilden ser ni mina nya jeans jag köpte, 499 kronor på cubus, var i stort behov av nya så priset fick kvitta lite.

Dagens outfit, som togs på efter träningen och duschen är:



Jeans: Cubus
Linne underst: Gina Tricot
Linne överst:
Kan Dee

Idag är det ju först juli och det betyder ny månad, nya tag! Första dagen i viktgruppen med, känner mig duktig som tränade imorse men känns ändå inte som jag gör det för mig. Jag vet inte, massa tankar bara i huvudet, motivationen är på noll. Nästa vecka är det semester för Jenny, en av mina bästa vänner och då vet jag att det blir massor av träning. Ska dessutom träna imorgon och fredag med, sen tar jag nog helgen ledigt, 4 dagar är ändå 4 dagar..

Nej nu är det dags för kyckling, ris och sås!

Ha en underbar kväll och njut av kvällsolen!

RSS 2.0