Nästan full rulle!

Jaha då vart det tisdag idag igen, har fått lite gjort på min lediga dag! Har ringt runt en massa nu inför flytten och allt är fixat, till och med fått el till det nya stället, inte illa såhär 48 dagar innan :D

Bakade nästan precis en chokladkaka som bilden nedan visar, dock blev den inte riktigt så för jag använde tutti frutti istället för kokos, mycket godare ska ni veta!

 receptet finns här ....
http://recept.nu/1.4090/anders_leven/efterratter_godis/mjol/mormors_chokladkaka

Underbart god blev det och det tyckte faktiskt sötisen med, ibland måste man impa, är man bagare så är man :P

Imorgon blir det skola, börjar 8.30 och då ska min basgrupp fixa färdigt några uppgifter vi har sedan blir det lunch och sen går vi mellan 13-16, vad vi då ska ha, ja det vet jag inte, haha. Spännande värre.

Jag ska iaf försöka ta hem några bananlådor imorgon med, har ju inget att packa i och idag när jag ringde min hyresvärd då kändes det så nära helt plötsligt. Den glada nyheten är dock att jag slipper dubbelhyra och har med andra ord hela min skatt att använda till vad jag vill :D

Just nu ligger sötisen bredvid mig och tittar på fotboll, jag hade tänkt att jag skulle få gjort lite på min komplettering men jag har ingen lust, innan hade jag mer lust men den försvann fortare än jag hann säga omelett :P

Jag och sötisen pratade namn igår, namn till vårt blivande barn! Haha gå nu inte och tro att jag är gravid för så är INTE fallet. Mest jag som förde upp det på tal för jag gillar att tänka långt in i framtiden och ville höra lite med honom då helt enkelt.. Vi är iaf överrens om vi får en dotter vad hon ska heta, pojken blir desto svårare.. Och när jag dessutom vill ha 4 eller 5 barn så är det många namn vi ska vara överrens om. Men den dagen, den glädjen :)

Nej om man skulle, se om jag kan skriva lite innan han ska och jobba, han trodde nyss att han var sen och bara "shit jag är jätte sen nu" och jag sa lugnt, men klockan är bara 21.18.. Han brukar gå runt halv så är runt tio minuter kvar :)

Men ni får ha en underbar tisdags kväll så hörs vi imorgon förhoppningsvis om jag orkar blogga då.

PRISON BREAK!

Hej alla! Hoppas ni mår bra, påsken är tack och lov över snart. Visst jag tackar inte nej till lite ledigt men jag har faktiskt bara en skoldag denna veckan så jag ska väl inte klaga! I helgen har jag inte gjort så mycket, jag och sötis har äntligen bestämt oss för vilka möbler vi ska köpa, soffan, soffbord, köksbord och bokhylla. Så det känns toppen att vi är överrens på vad vi ska ha :)
Dessutom bokade vi biobiljetter igår, så på torsdag ska vi se Race to Witch Mountain, den verkar bra och båda är intresserade av den, att vi dessutom går gratis är ju aldrig fel.
Äntligen så började denna veckan för jag ser fram emot den, ska ringa en massa samtal och förhoppningsvis blir jag klokare.
Sen till den största nyheten av alla! PRISON BREAK SÄSONG 4, DE SISTA 6 AVSNITTEN, börjar på fredag! Självklart ska jag se det avsnittet, kan bara tänka mig hur det kommer kännas när sista, SISTA avsnittet sänds, tårarna kommer spruta  :( Jag kommer sakna alla, heting nr 1; Michael, Sara, LJ, Lincoln och hetingen nr 2; Sucre. Det borde vara förbjudet att vara så heta som de två är :P
Bjuder på en bild på den fiiiiin Michael!



Ja jag får väl återgå till lite packning, har bara sista bananlådan och den är nästan full, så vet inte hur jag ska packa, ska inte och hämta lådor förrän på onsdag. Får fördriva min tid med annat!
Jag vill bara till IKEA, finns så mycket fint. Jag räknade på vad det är vi vill köpa och då skulle det kostat runt 7500, men då får vi soffa, soffbord, bord för blommor till uteplatsen, bokhylla, köksbord och skohylla. Hemkörning? Ja tack!
Ha en fortsatt fin vårdag denna måndagen!

Plus i kassan.

Jag hittade precis denna sidan på internet, den verkar faktiskt riktigt bra, enkelt att tjäna pengar!

<a href="http://www.plusikassan.se/index.php?advertiser=12156" title="Spara och tjäna pengar på allt du gör på Internet" target="_blank">Plusikassan.se</a>

Bloggar mer imorgon, är rätt trött just nu och tänkte sova med Gucci :)
Godnatt alla!

Påsk och vårväder!

Hej alla, GLAD PÅSK på er och jag hoppas ni har en underbar helg. För min del är det inget påskfirande då jag är ensam här och familjen där. Men mig gör det inget, jag firar annars inte påsk ändå. De senaste dagarna har jag mest packat och anledningen till det är att jag fått en lägenhet! Har till och med skrivit på kontrakt :D så jag är riktigt lycklig. Det blev en etta på 38,2 kvm och dessutom med UTEPLATS! Hello sommar och grillning ;) Även perfekt för min lilla Gucci så kan hon vara ute i koppel och så.

Så fast jag inte flyttar förrän den 1 juni, så har jag börjat packa, redan packat 4 banan lådor och 5 fulla sopsäckar, inte illa va? Men har man saker i sin lägenhet som man vet att man inte kommer använda så varför kan man inte lika bra packa ner det? Jag har rätt fullt i skolan så känns bra att packa lite var dag, jag gillar inte att stressa. Dessutom har jag redan adressändrat, ska ringa både försäkringskassan och trygg-hansa nästa vecka. Är man ute i god tid eller vad?

Måste även ringa min hyresvärd för att fråga hur de hade tänkt sig med min utflyttning ur min nuvarande lägenhet då de la ut den på hemsidan och skrev att inflyttningsdagen var samma dag jag flyttar in i min nya, dvs en måndag! Visst det kan bli att jag slipper dubbelhyror och DET är toppen för är man student så är man. Men jag vet ändå inte hur det ska gå ihop, för jag får nycklarna till min nya den 1 juni men inte säkert jag kan flytta in just den dagen och hur ska den nya kunna flytta in i min gamla? Nej detta är något jag måste höra med dem om, så att jag vet helt.

Något annat nytt tror jag inte där är, jag och min klasskompis och riktigt nära vän är klara förutom en punkt med vår hemtenta som är just nu på 9 sidor! Så det känns super skönt, nästa vecka kan man då fokusera på en komplettering samt skriva om en skit sak för att vi drog från en föreläsning som var under all kritik! Men inget att grubbla över, en halv sida med 1,5 radavstånd, det ska man väl försöka lyckas med.

När jag ligger här i sängen och tittar runt i lägenheten så känns det som om jag ska flytta om en vecka, TOMT med andra ord, haha. Men jag är så lycklig så jag bryr mig inte, bara tanken att jag får en STOR lägenhet, allt över 22 kvm är stort :P Jag får dessutom ett riktigt KÖK :D

Min sötis får jag träffa snart, saknar honom till tusen, visst vi sågs igår men får abstinens om jag inte ser honom var dag. Och för var dag som går så har jag de där fjärilarna i magen, de vill inte försvinna :D Han är bara världens underbaraste och jag undrar hur jag kunde få honom? Vi var på Maxi igår och jag kunde inte sluta att pussa på honom eller ta på honom, som om jag bryr mig om folk tittar, JAG ÄR KÄR!

Nej ska se om disken är torr så jag kan börja diska undan det sista!

Ha en fortsatt bra påsk och helg, glöm för tusan inte att njuta av det fina vårvädert vi har!


Här kommer förresten en liten bild på mig och sötis! Håll till godo.


RSS 2.0