8 dagar kvar!

Hej alla!
Ja, nu är det bara 8 dagar kvar och denna veckan har gått snabbt. Jag är fullt medveten om att veckan inte riktigt är slut men jag har nästan gjort mitt och det känns jäkligt skönt faktiskt. Barnen måste varit på strålande humör eller så är det för de är mer vana vid mig idag men de bokstavligt kramade mig konstant idag, var det inte en tjej så var där en annan. Underbart så klart och vi spelade en massa kula idag, jag vann en men förlorade samma lite senare, inte för jag bryr mig så mycket.

På lördag är det dags att fira min älskade Emmeli, hon fyllde hela 20 ÅR i tisdags och det firade vi med god mat. Lördag är det även då mat men hon ska få paket med.

Just nu sitter jag och funderar på om jag ska lägga en order på ett par underbara KAWASAKI skor, haft ett par innan men de blev uppslitna förra året. Jag vet hur sjukt sköna de är så de lockar ännu mer då.

Sen hittade jag spegelkakel, hade varit rätt kul att ha när man får ny lägenhet, dock var de inte billiga så blir inte denna månaden om jag nu köper skorna. Även hittade jag ljushållare med sugpropp till badrummet, det har jag verkligen letat efter! Funderar på att införskaffa det faktiskt, blir lite snyggt att ha.

Och jag längtar SJUKT MYCKET efter min sötis! Jag kan inte förstå att jag skulle sakna honom så mycket som jag gör nu, när jag slutat praktiken hade jag önskat att jag bara kunde krama honom som jag kunde i Halmstad. Men tyvärr är det inte möjligt utan för nöja mig med sms och msn. Gucci saknar jag med, bara tänker att hon är ensam där hemma, jag får inte sova, gosa eller leka med henne.. Men får ta igen allt när jag kommer om 8 DAGAR!

Jaha, då borde man kanske kolla om man skulle köpa de där skorna och kanske någon ljushållare. Vi får väl se vad jag hittar för skoj, skorna behöver jag iaf. Det andra kan nog vänta.

Ha en trevlig fredag imorgon och sedan en underbar helg!

Helsingborg!

Hej alla, idag vart det söndag igen, veckan har gått alldeles för snabbt för min del. Åkte till Helsingborg nu ikväll så sitter hemma hos min mamma just nu, jag ska ha praktik i hela 10 dagar så det dröjer med andra ord 12 DAGAR innan jag får träffa min sötis och min Gucci. Under min praktik så ska jag vara i en etta. Och jag som verkligen inte trivs att praktisera i skolan är detta något jag INTE ser fram emot, men det är väl bara att bita ihop dessa tio dagar.

Hur gör ni när det gäller att säga hej då till någon ni verkligen tycker om? För min del har vi bara umgåtts hela dagen idag och bara myst, men när vi sedan stod och bussen kom, ja då kom nästan mina tårar och min sötis tårar med. Varför ska det vara så svårt?

Min bästa kompis fyller år på tisdag! Hela 20 år blir hon, man kan undra vart tiden har tagit vägen. Vi ska iaf ses och äta något som det verkar just nu, det ska bli riktigt trevligt då jag inte har träffat henne sen i julas ungefär. En sak jag ser fram emot i veckan, annars typ inget.

Nej nu tror jag faktiskt jag ska gå och sova, är hela slut i huvudet och vill bara sova så dagarna bara flyger iväg. Imorgon börjar jag åtta och slutar fem, verkar som det inte är den enda långa dagen heller ... Men men, inget jag kan göra åt det.

Ha en bra söndagkväll alla, jag ska sova.


Lördag förmiddag!

Hej alla, idag blir en tuff dag. Måste fixa riktigt mycket inför min praktik på måndag så det blir till att plugga hela dagen. Men ikväll ska jag träffa min sötis och han lovade till och med att sova över! Imorgon bär det av ner till Skåne, 12 hela dagar blir jag borta, tufft, får inte träffa min sötis eller min lilla Gucci.

Jag fick ett samtal idag från min äldsta systerson N, han är 5 år men blir 6 i augusti, som ringde för att berätta att han tappat sin första tand!!! Tyvärr tappade han den i sandlådan och de hittade aldrig den. Men jag blev chockad, så snabbt han har växt upp och jag är inte där för att se allt han gör i sitt liv.

Fick ett erbjudande på en lägenhet igår, tyvärr är det en etta med kokvrå, den är på 25 kvm och just nu bor jag på 22 kvm. Frågan är om det ens känns lönt att tacka ja till den, jag hinner inte gå och titta på den eftersom jag åker imorgon. Men det känns som om den är lika stor som min nu, anledningen till att jag söker lägenhet är att jag vill ha en större och inte då bara några kvm större utan markant mycket mer. Så frågan är vad jag ska göra, vad tycker ni? Tacka ja, utan att ha sett hur den ser ut ELLER tacka nej, då den inte är så mycket större än den jag har nu.

Nedan kommer lite bilder på hur jag såg ut 2007 och hur jag ser ut nu ungefär. Sommaren 2008 började jag gå ner i vikt och från juli till och med nu februari 2009 så har jag lyckats gå ner 17 kilo.




Före, 2007.





Efter, 2008, 13 kilo mindre. Dock nere på 17 kilo nu.

Min älskade!



Detta är min älskade katt Gucci, väldigt glad att hon finns i mitt liv!

Välkomna hit!

Jag är en tjej på 21, snart 22 år som just nu är bosatt i Halmstad. Innan jag flyttade hit bodde jag hela 19 år och 11 månader i Helsingborg, SKÅNE! Så är förevigt Skåning men trivs jäkligt bra här i Halland. Jag läser till lärare, från förskola upp till årskurs 5 med inriktning på Lek, Rörelse, Idrott och Hälsa. Just nu bor jag och min lilla katt Gucci i min lya på 22 kvm men, och betona men, jag vill flytta till större. På min fritid då jag inte är i skolan fördrivs tiden med min pojkvän, umgås med nära och kära eller gymmet.

Denna blogg kommer mest handla om mitt liv överlag och vad jag gör om dagarna. Men även kommer fokus ligga på min träning då jag försöker gå ner i vikt, jag har nu lyckats gå ner 17 hela kilon. Men eftersom det har kommit in en väldigt speciell kille i mitt liv så har träningen fått vänta och jag lever istället!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0