090915, my birthday!


Hej alla, hoppas ni mår bra idag för det gör verkligen jag :)
Idag är det faktiskt min födelsedag, fast jag tycker inte 22 år är något att fira men verkar som andra har tyckt det.
Har fått massor av sms och telefon samtal plus en paket med posten faktiskt. Fick en hund som visar foton från min och min bästa kompis E´s tid tillsammans. Vi har varit vänner sen 1992, alltså 17 år som kompisar.
Så där var en himla massa fina foton. Och fick precis en paket från min söta sambo, S. Presentkort på min favorit butik Gina tricot på 500 kr, så det betyder shopping :D

Annars har det inte hänt så mycket idag, varit 1,5 timme på länsmuseét i Halmstad med skolan. Trevligt, trevligt. Sedan en tripp till maxi för att införskaffa lite saker och sedan tvätt. Rolig födelsedag va? Fast efter tvätten ska jag och min sambo köpa pizza för att fira lite. Köpte även chokladpudding och grädde som jag kanske ska äta ikväll.

Imorgon är det dags för praktik, ska vara på ett nytt ställe i 2 dagar. Hittar inte dit men som tur är har man sin klasskompis A som hjälper mig då hon ska vara på samma ställe :)

Får skriva mer senare, ha en fortsatt, för er vanlig tisdag men för mig min FÖDELSEDAG :D





Ha det underbart alla!

090908

Hej alla, hoppas ni har en riktigt skön tisdag kväll. Strax ska jag bädda ner mig, imorgon bär det av till Varberg med skolan och vi ska se på teater. Ska bli intressant. Är dock fortfarande lite sjuk men hoppas jag klarar dagen, idag skippade jag föreläsningen, min lärare tyckte med jag skulle vara hemma och bli friskt samt undvika och smitta ner folk :)

Jag har köpt lite fler 1-års presenter, köpte vars en napphållare samt badleksaker men trodde inte de skulle hinna fram i tid (nu kommer de visst imorgon men det visste jag inte innan idag) så det blev en tur inom H&M, där hittade jag detta:

 

Klänning till M, 149 kr



Rosa "Uggs" till M, 79,50 kr



Jeans till J, 199 kr men 50 kr rabatt så endast 149 kr

Och så klart skulle J med få ett par "Uggs"



Mörkblåa "Uggs" till J, 79,50 kr

Allting är från H&M, hittade dessutom en grå kofta till mig. Super skön till hösten!

Hojta till om ni vill se de saker jag beställt (napphållare och badleksaker) så tar jag ett foto imorgon när sakerna kommer!

Nu bär det strax av till sängen, sambon kommer inte förrän om 1 timme, stackaren behöver ju jobba :) Tjäna pengar till frugan som ska spendera dem ;)

Ha det underbart!

090907

Hej alla, ville bara slänga in ett foto på min älskade Gucci, just nu ligger hon på en av hennes favoritplatser: Fåtöljen och på sambons kläder! :)



Jag hoppas ni mår bra, för det gör inte jag :( Har åkt på en förkylning i både näsa och hals, SUCK! Hoppas att det känns bättre tills imorgon då det är skola. Har knappt ätit under helgen och ja Veronica, jag har försökt dricka bra som du sa ;)
Tack för att du alltid ställer upp, kvittar vad det gäller! Du vet att jag är här för dig med!!

Får se om jag nu orkar mig ut till Maxi, tänkte faktiskt gå dit, få en skön promenad. Kommer inte bli så mycket träning från min sida, fast jag faktiskt vill, men det sjuka måste ur min kropp först. Hoppas ni förstår!

Ha en fortsatt underbar måndag!

RSS 2.0