100321

Hej alla! Hoppas allt är bra med er denna söndag förmiddag. Med mig är allt fint, vet att jag inte skrev något inlägg igår men jag och sambon började se Den gröna milen och sen var den inte slut förrän 01. Då var det verkligen dags att sova för jag skulle upp hyfsat tidigt idag, har hunnit med och träna. Dock körde jag endast styrka för min mage känns inte hundra, tror det är något med dieten jag kör. Men idag är sista dagen på helgen och även dieten, ska köra tisdag och onsdag med men hoppas magen känns bättre då.

På vägen till träningen så såg jag dessa blommor:


Visst känns det som om våren verkligen är på väg nu?
Synd bara att det var riktigt hårda och kalla vindar annars hade det varit skönt ute i solen.
Nu hade jag tänkt fixa allt inför imorgon och även hinna skriva på hemtentan, får se hur långt jag hinner. Det till imorgon måste jag hinna, så är det bara.
Sambon och jag tänkte gå och handla sen, några saker som är slut till exempel frukt och grönsaker. Sånt man köper varje dag känns det som :)
Fick även ett designat påskkort av min syster igår, kan lägga upp det senare idag, skriver ikväll sen :)

Ha en fortsatt skön söndag!


100320

Hej alla, hoppas ni mår bra idag. Jag vet att det var ett tag sen jag skrev, mycket har hänt runt om i mitt liv och bloggen den har jag tyvärr glömt bort. Tills nu :) Skulle varit på gymmet nu men jag kände att jag ska träna imorgon och då har jag fått fyra dagar. Så just nu vilar jag mig lite innan jag ska till biblioteket i två timmar.

Angående träningen så fick jag bokat tid med min tränare och nu tränar jag styrka med, men vilken träningsvärk man får! Det känns som jag har kommit igång bra men så känner man väl alltid. Jag ska iaf lyckas få bort några (jag hoppas på många) kilo innan sommaren är här. Satt idag och gjorde upp nytt schema över viktnedgången och satte upp mål som jag förhoppningsvis kan nå, det var inga höga mål och så.

Skolan går på som vanligt, börjar snart tredje kursen och ska bara gå fyra kurser innan sommaren så det är nära nu! Vi läser bild just nu men det är slut om en vecka och då påbörjas en 5 veckors kurs med drama :) Det ska bli intressant!

Under den kursen ska jag även ha en vecka med bara Nutrilett pulver, dvs jag gör en kickstart vecka, om än lite sent då jag redan börjat träna. Men det passar inte nu utan nu tar jag det endast på morgonen och hela dagar idag och imorgon. Även nästa helg när jag är i Helsingborg ska jag äta det, men bars då :)

Så livet känns riktigt bra just nu, men min tankar går ut till min älskade vän Tamara idag, hon ramlade och slog sig igår! Jag önskar jag var hos dig ska du veta!!



Nu ska jag kolla runt lite här och sedan fixa mig så jag är klar för att studera :)
Skriver ikväll om hur dagen gått på endast pulver. Ta hand om er!!



RSS 2.0