090828

Hej alla! Har ni en skön, regnig fredagskväll? Det har jag, fast blev lite besviken när jag skulle packa in presenten till N:s födelsedag på söndag och så hade vi bara julpapper hemma. Det går ju inte direkt i slutet av augusti eller vad säger ni?

Imorgon bär det av neråt till Skåne-land, blir en kort tripp för redan på söndag kväll är jag hemma i Halland igen. Skolan börjar på måndag så då är det bäst man är tillbaka, vill inte ha smisk på fingrarna :P

Igår var jag först på Netto och handlade, blev rätt mycket där till slut, hittade inte en våg jag ville ha men så visade en kille mig rätt :) Himla nöjd är jag med, den visar inte bara vikt utan även hur stor procent fett och muskler ens kropp har. Både bra och dåligt, man blev lite smått chockad.

Imorse blev jag dessutom chockad, min syster ringde och sa att vår farmor åkte in på sjukhuset imorse, hon hade trillat hemma och slagit höften. Som tur är var inget brutet och hon slipper operationer, nu ska hon bara öva upp sitt gående som kanske inte går så bra. Jag är glad att inte mer hände, hon kunde slagit sig regält eller till och med dött.

Så imorgon ska jag, min syster och hennes två små barn, J och M dit och hälsa på henne, ta med en tidning och kanske köpa en blomma, hon är allergisk mot vissa. Efter det ska vi nog bara gå runt på stan, eller om vi gör det innan. Den som lever imorgon får se :)

Ska snart hoppa in i duschen och förbereda mig för sängen.

JUST DET!! Grattis till min älskade katt Gucci, 1 år idag. Hon fick faktiskt god mat idag av mig, blev både grattad av mig och min sambo.

Blir nog inte mycket mer ikväll, duschen och sen ev. lite tv innan jag går och lägger mig.

Ha en fortsatt bra kväll och även helg :)

090821

Hej alla, har ni det skönt denna fredag? Inget roligt väder så det kanske är tur man ska vara inne större delen av dagen.
Igår var jag på gymmet, när jag kom dit så var där bara en annan där, men sen kom det in lite fler. Jag körde 90 minuter på löpbandet och det kändes när jag cyklade hem.

Gårdagens träning;

90 minuter löpband
20 minuter cykling

Kände faktiskt mig duktig igår men det är så tråkigt för det känns som om ALLA utom jag går ner i vikt, hur jag än försöker så kanske jag max går ner några hekto, visst det är alltid något men är väldigt lätt att gå upp igen om det kommer händelser man inte räknat med.

De två kalasen förra helgen var super mysiga och roliga, underbar att få umgås med släkten så. Och såna pussar och kramar jag fick av min äldsta systerson N, det är inte ofta så jag njöt ska ni tro.
Faktiskt höll jag mig borta från all läsk på kalasen, drack vatten till maten och efterrätten, fast lite efterrätt slank ner.

Min motivation är inte direkt på topp just nu, vet inte vad som hänt men det är säkert för att jag aldrig får se resultat, vare sig om jag tränar alla dagar i veckan eller mindre.

Idag blev det ingen tur till gymmet utan ska ut ikväll istället och ta en tur, kanske lite jogging. Innan dess har jag mycket att stå i, min sambo fyller år på söndag så jag hade tänkt fira honom idag. Fixa kärleksmums/snoddas/ja kalla dem vad du vill, tar en bild sen för tänkte göra en liten sak på dem :) Så idag ska vi ha det lite mysigt.

Imorgon bär det faktiskt av till LISEBERG :D Den andra saken denna sommaren som blir min semester, ska dit med min bästa kompis E och hennes pojkvän D, min sambo kan inte följa med för han jobbar men får försöka ha kul ändå som jag definitivt kommer ha :)

Min syster ringde mig i onsdags och sa att hon hade hittat en väska som jag letat efter länge nu, tänkte jaha säkert super dyr och allt. Men den kostade bara 299 kronor så jag slog till direkt, visst jag går typ minus redan men fick sålt en bok och fick 100 kronor extra av min andra syster så behövde inte lägga till så mycket. Är super nöjd och glad, dock får jag vänta tills nästa helg innan jag får den, då min äldsta systerson fyller 6 ÅR! Han började skolan igår med, usch vad gammal jag är :P

Här är ett smakprov på väskan, tar ett foto när jag har den på mig nästa helg



Önskar er en underbar fredag och helg för det ska jag ha :)

090814

Hej alla :) Har ni det skönt i sommarvärmen? För värme har det verkligen varit här hemma, skönt faktiskt då det ska bli sämre i helgen.
Ett besök till stan blev det faktiskt idag, var tvungen att köpa nya p-piller och även inhandla alla min systers presenter då hon fyller år på söndag :) Hela 27 år, kan knappt tro det faktiskt :P
Imorgon är det även kalas för min minsta kusin, 5 år fyllde han i onsdags :) Så 2 kalas på samma helg och det betyder att jag åker hem, redan idag faktiskt, min moster ringde imorse och undra om jag ville följa med på tillbaka vägen. De åkte någonstans uppåt som hon inte ville säga för kusinerna var bredvid henne och var visst en överraskning. Så undra hon om de skulle hämta upp mig så jag skulle slippa gå upp tidigt imorgon och sitta i en buss :) Så ikväll bär det av ner till Skåne :)
Så blir inte direkt uppdatering i helgen, kanske om jag har lust att sätta mig vid en dator.

Denna veckan började jag att se om jag kan få bort mitt sockerberoende, 3 dagar klarade jag, nästan hela tisdagen med men min katt smet och jag var jätte deppig då hon bara varit ute en gång innan och vi fick in henne snabbt igen, denna gången smet hon vid 3 och kom inte tillbaka förrän 1 på natten. Så min sambo och jag gick och köpte en cola.
De andra dagarna har jag klarat det faktiskt och konstigt nog har jag inte varit sugen, varför vet jag inte. Det jag inte äter eller dricker är läsk, godis, kakor och glass. Vi får väl se hur två kalas kommer gå :)

Nu funderar jag att antingen göra en kopp te eller ta ett glas vatten med is i, kan inte bestämma mig :)

Ha en underbar helg och njut innan augusti är slut.

090806

Hej alla! Hoppas ni har det skönt i sommarvärmen.
Det var ett tag sen jag skrev men efter att jag kom hem från Helsingborg så hände andra saker, min älskade syster med sina systersöner och min mamma kom besök lagom till Halmstads Marinfestival. Så det var verkligen trevligt då min syster inte har sett nya lägenheten eller träffat min sambo :)

Igår hade det gått en månad sen vi körde igång med den viktgruppen, tyvärr så lyckades jag endast gå ner 0,3 kg, semester och lite annat ställde till det. Motivationen har dock försvunnit och jag får se när jag får tillbaka den, just nu vill jag bara leva innan skolan börjar.

Jag hade tänkt att börja med en ny sak här inne, Dagens Nyttiga och Dagens Onyttiga. Det är exakt som det låter, jag skriver vad jag ätit eller gjort som var extra nyttigt och jag skriver vad jag ätit eller gjort som var onyttigt. Tycker ni det låter som en bra idé? Passar utmärkt nu när jag och sambon inte har några pengar alls, kontot ekar 0,00 kronor  :( Så jag kan ändå inte köpa godis, läsk eller hämtmat.

Min pappa ringde igår och frågade om han fick komma en dag, det säger man inte nej till, min fina pappa :)

Sambon och jag hade tänkt dra till Netto idag, några saker han behöver och jag behöver mest komma ut :P Jag hade dessutom tänkt laga mat till oss, han tjatar om pannkakorna jag gjorde förra gången och jag fundera på en kyckling soppa med curry i :)

Ska uppdatera ikväll om det nyttiga och onyttiga, ta hand om er så länge :)

RSS 2.0