090629

Hej alla!

Ja det var inte direkt nyligen som jag skrev men ibland har man verkligen inte lust att uppdatera eller så händer det inget nytt.
Vi har dock flyttat, bott i nya lägenheten ungefär en månad så det var inte igår vi flyttade direkt. Men ack så nöjda vi känner oss, i denna värmen är det underbart att ha en uteplats och egen trädgård att sitta i. För mig som hatar stranden är detta gudomligt :D
Tyvärr vill inte min lilla Gucci vara ute med mig, hon hatar verkligen sitt koppel men älskar gå runt lös, jag som är lite rädd att hon ska springa undviker helst detta. Någon som har tips och ideér på vad jag kan göra istället?
Har precis gått med i en grupp där det finns olika människor som vill gå ner i vikt och man stöttar varandra. Ta en titt du med, kanske något för dig?  http://ungmammamia.blogg.se/

Mitt mål är att gå ner till runt 70 kilo, en bit kvar men känner lite motivation från innan då jag lyckades gå ner 20 kilo men dock gått upp lite nu :( Men ska försöka ändra på det, blir så lat bara, så skönt att ligga och sova istället för att gå och träna.. När jag dessutom bara är ledig så blir man ännu mer lat.

Imorgon verkar det som att jag och sötis ska på stan och ta en glass och göra något, sen och handla lite. Ska bli himla skönt att komma ut från lägenheten och göra något!

Lovar att jag ska bättra mig och uppdatera oftare, speciellt angående hur det kommer gå med vikten och träningen.

Ha fortsatta sköna dagar och har du semester så får du njuta ännu mer :)

RSS 2.0